Antena Meniu Search
x

Teodora a murit fulgerător, la doar 25 de ani. Ozana Barabancea a transmis un mesaj cutremurător

Teodora a murit fulgerător, la doar 25 de ani. Ozana Barabancea a transmis un mesaj cutremurător, după dispariţia tinerei stiliste. 

Teodora a murit fulgerător, la doar 25 de ani. Ozana Barabancea a transmis un mesaj cutremurător, după dispariţia tinerei stiliste. 

Teodora Mărăcineanu a murit sâmbătă la Spitalul Floreasca, la doar două zile după ce fusese declarată de medici în moarte celebrală. Tânăra stilistă a căzut în sala de fitness în timpul încălzirii, pe 1 noiembrie. Medicii au suspectat atunci cu atac vascular cerebral.

Sâmbătă, revista Marie Claire, pentru care lucra Teodora, a anunţat dispariţa fulgerătoare a tinerei de doar 25 de ani: "E un moment foarte greu pentru noi si, desi suntem jurnalisti si lucram cu cuvintele, acum ne e greu sa le gasim. Si asta pentru ca Teo, colega noastra, a plecat dintre noi. Avea doar 25 de ani si a suferit un accident vascular cerebral. Ne-o amintim cu totii zambind si ne tot gandim cum a stiut sa traiasca la maximum si cum s-a bucurat de fiecare clipa. Ne lipsesti, Teo, si toate gandurile noastre se indreapta spre tine."

Ozana Barabancea a postat, la rândul ei, un mesaj cutremurător, vineri, când toţi cei care o cunoşteau sperau că Teo se va face bine: "E nevoie urgenta de rugaciune pentru aceasta tanara frumoasa ! Teodora Maracineanu ! A lesinat la sala de sport cand facea incalzire ! Va implor, opriti va din problemele cotidiene si spuneti o rugaciune ! 25 de ani are ! Unii sunteti parinti , altii Sunteti copiii parintilor vostri! Sangele e vocea cea mai puternica ! Doctorii au spus ca doar o minune o poate salva ! Rugaciunea voastra este minunea de care are ea nevoie ! Fiti binecuvintati !"

Din păcate, Teodora s-a stins şi în urma ei au rămas zeci de prieteni îndureraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Teodora a murit fulgerător, la doar 25 de ani. Ozana Barabancea a transmis un mesaj cutremurător