Antena Meniu Search
x

Lacrimi şi durere nemărginită la înmormântarea micuţei Teodora. Copila a murit din cauza unui tânăr care la 200km/h făcea Live pe Facebook

Durere fără margini astăzi la Bocşa, pentru Teodora Panescu, fetiţa care a murit pe loc în tragedia din Timiş, provocată de un tânăr şofer, care la 200 km/h făcea Live pe Facebook.

Durere fără margini astăzi la Bocşa, pentru Teodora Panescu, fetiţa care a murit pe loc în tragedia din Timiş, provocată de un tânăr şofer, care la 200 km/h făcea Live pe Facebook.

Teodora a fost condusă pe ultimul drum de rude, apropiaţi, dar şi de cei doi părinţi, care încă se resimt după accident, nefiind vindecaţi complet.

Starea celui de-al doilea copil al familiei Panescu este realativ bună, micuţul ieşind din comă şi aflându-se internat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara.

Oamenii au vărsat lacrimi de durere la înmormântarea micuţei Teodora, şoptind între ei cât de nedreaptă este soarta pentru cei plecaţi prea devreme. De asemenea, oamenii au condamnat gestul oribil al tânărului Florin Muntean, din Oraviţa, şoferul autoturismului Audi, cel care făcea Live pe Facebook la 200 km/h.

Pe acelaşi subiect

Teodora este plânsă şi de colegi şi profesori. Elevii sunt distruşi de dispariţia atât de bruscă şi violentă a prietenei lor.

Colegii chiar au făcut altar din banca Teodorei Panescu, în care a învăţat copila de 9 ani, despre care toată lumea spune cât era de frumoasă, cuminte şi talentată.

4 secunde a apucat să transmită, după care a provocat o tragedie încercând să depășească un alt autoturism, la o viteză amețitoare. Conform primelor imagini, în momentul în care a început live la volan, acum vitezometrului indica peste 180 km/h și era în urcare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Audi-ul a lovit un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, în care se afla familia Panescu, maşină care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, murind pe loc, Teodora, fetiţa de 9 ani a familiei Panescu a murit şi ea pe loc, frăţiorul ei de 3 ani a fost transportat în comă la spital, iar cei doi părinţi cu răni grave, fiind duşi şi ei de urgenţă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere nemărginită la înmormântarea micuţei Teodora. Copila a murit din cauza unui tânăr care la 200km/h făcea Live pe Facebook