Antena Meniu Search
x

Teroare la şcoală: Un elev de 13 ani din judeţul Ilfov a pulverizat spray lacrimogen pe hol. Două fete au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un băiat de 13 ani, elev de clasa a VII-a la o şcoală din Chitila, judeţul Ilfov, a pulverizat, miercuri, spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ. Două fete din clasa a VI-a au primit îngrijiri medicale, iar una dintre ele a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Poliţiştii fac verificări în acest caz.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 16:28

Un elev de 13 ani din judeţul Ilfov a pulverizat spray lacrimogen pe holul şcolii
Un elev de 13 ani din judeţul Ilfov a pulverizat spray lacrimogen pe holul şcolii - Profimedia Images

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, directorul Şcolii Generale "Ioan Vişoiu" din Chitila a sesizat, miercuri după-amiază, IPJ despre faptul că un elev din clasa a VII-a a pulverizat spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ.

Acolo au ajuns poliţiştii din Chitila, pentru verificări, dar şi un echipaj medical, care acordă îngrijiri la două eleve din clasa a VI-a.

”Poliţiştii din Chitila sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Siguranţă Scolară Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a arătat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Teroare la şcoală: Un elev de 13 ani din judeţul Ilfov a pulverizat spray lacrimogen pe hol. Două fete au avut nevoie de îngrijiri medicale