Antena Meniu Search
x

Video Teroare pe un bulevard din Capitală. Minor de 16 ani fără permis şi drogat, descoperit la volanul unei maşini de către poliţişti

Surpriză pentru poliţiştii care au făcut controale în trafic aseară în capitală. Unul dintre şoferii opriţi avea doar 16 ani şi urcase drogat la volan.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 26.09.2023, 13:46

Vezi și

Imediat după ce a fost prins băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore iar ulterior judecătorul a decis măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. A fost prins puţin după miezul nopţii pe o şosea din Sectorul 5 al Capitalei.

Pentru un control de rutină a fost iniţial oprit însă când i-au verificat datele poliţiştii au constatat că la volan se afla un tânăr de 16 care nu deţinea permis de conducere. De altfel l-au testat şi pentru consumul de droguri şi a ieşit pozitiv la consumul de amfetamină.

Băiatul nu se află la prima abatere, mai are alte 3 dosare penale deschise pe numele său pentru alte infracţiuni

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Teroare pe un bulevard din Capitală. Minor de 16 ani fără permis şi drogat, descoperit la volanul unei maşini de către poliţişti