Antena Meniu Search
x

Teroriştii înarmaţi cu mitraliere care au răpit o MIREASĂ au fost săltaţi de MASCAŢI chiar de la NUNTĂ - VIDEO

Teroriştii care au răpit o mireasă din Constanţa au fost săltaţi de mascaţi chiar de la nunta, în momentul în care solicitau o 'răscumpărare'.

Teroriştii au fost săltaţi de mascaţi în momentul în care s-au întors cu mireasa

Teroriştii care au răpit o mireasă din Constanţa au fost săltaţi de mascaţi chiar de la nunta, în momentul în care solicitau o 'răscumpărare'.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când nunta unei tinere din Năvodari s-a transformat într-o 'luare de ostatici'. Mireasa a fost răpită de mai mulţi prieteni care s-au îmbrăcat în arabi şi s-au înarmat cu pistoale şi mitraliere de plastic.

Tânăra a fost luată pe sus de 'terorişti' şi dusă într-o parcare din nordul staţiunii Mamaia, acolo unde a petrecut alături de răpitori câteva zeci de minute.

VEZI ŞI: O mireasă din Constanţa a fost RĂPITĂ de arabi înarmaţi cu pistoale-mitralieră - VIDEO

Scenariul pus la cale de terorişti a fost dus la bun sfârşti atunci când s-au întors la localul unde se desfăşura nunta, iar atunci când au cerut răscumpărare pentru eliberarea miresei, teroriştii au fost puşi la pământ de mascaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Teroriştii înarmaţi cu mitraliere care au răpit o MIREASĂ au fost săltaţi de MASCAŢI chiar de la NUNTĂ - VIDEO