Antena Meniu Search
x

"30 Seconds To Mars" a concertat la București

"30 Seconds To Mars" a încântat mii de oameni, într-un concert spectaculos de aproape două ore. Fani din Bucureşti şi din ţară şi-au văzut visul cu ochii

Vezi și

"30 Seconds To Mars" a încântat mii de oameni, într-un concert spectaculos de aproape două ore. Fani din Bucureşti şi din ţară şi-au văzut visul cu ochii

Încă de la primele acorduri, "30 Seconds to Mars" a transmis publicului român energia caracteristică. Solistul Jared Leto, toboşarul şi fratele lui Shannon şi chitaristul Tomo au pus în scenă un show de excepţie, pe care fanii din România l-au aşteptat cu sufletul la gură.

Printre fanii formaţiei s-a numărat şi Gabriel Cotabiţă, un cântăreţ cu vechime, impresionat de imensul talent al celor trei băieţi. "Mie îmi place starea şi textele pieselor lor, nu aş putea să spun că îmi place o piesă anume. Mie îmi plac stilul şi abordarea".

Solistul şi-a făcut apariţia cu un drapel. Prima melodie din playlist a fost "Night of the hunter". Au urmat şi altele de pe noul album al băieţilor "Love, Lust, Faith and Dreams".

A fost primul concert al trupei în România. "30 Seconds To Mars" se află la cel de-al doilea mare turneu din cariera lor. Primul s-a bucurat de un succes fabulos. A bătut recorduri mondiale şi a durat doi ani. În total, au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste 3 milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "30 Seconds To Mars" a concertat la București