Antena Meniu Search
x

Scandal cu iz mafiot la Timişoara: un bărbat se plânge că e terorizat de membrii Clanului Cârpaci

Scandal-monstru într-un imobil din centrul Timişoarei! Un bărbat a chemat poliţia, pentru că n-a mai suportat să fie terorizat de vecinii lui, membri ai clanului Cârpaci.

Vezi și

Scandal-monstru într-un imobil din centrul Timişoarei! Un bărbat a chemat poliţia, pentru că n-a mai suportat să fie terorizat de vecinii lui, membri ai clanului Cârpaci.

Bărbatul, care locuieşte la parterul clădirii, spune că membrii clanului Cârpaci i-au blocat intrarea în curtea interioară a clădirii. Când le-a cerut socoteală, vecinii de la etaj au trecut la ameninţări. A fost nevoie ca poliţişti şi jandarmi să vină şi să liniştească spiritele. Aşa cum se întâmplă de mai bine de doi ani. N-au scăpat de înjurături şi blesteme nici forţele de ordine. Dar nici musafirii bărbatului.

Problemele lui Bogdan Viţeleanu ar fi început imediat după ce s-a mutat în noul apartament. 

El susţine că, rând pe rând, vecinii lui au cedat presiunilor şi şi-au vândut locuinţele, la preţuri mult sub cele din piaţă. Bărbatul a rezistat până acum. Dar a ajuns şi el la capătul răbdării.

Membrii clanului Cârpaci sunt proprietari a zeci de imobile istorice din centrul Timişoarei. Liderul clanului, Ionelaș Cârpaci, a fost condamnat la 10 ani și 4 luni de închisoare cu executare şi la plata unei daune de peste un milion de euro, după ce a fost acuzat că a devenit proprietarul mai multor clădiri, cu acte false. Este însă de negăsit chiar dacă a fost dat în urmărire internaţională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal cu iz mafiot la Timişoara: un bărbat se plânge că e terorizat de membrii Clanului Cârpaci