Antena Meniu Search
x

Doi tineri au ars de vii în accidentul din Arad. Șoferul avea permisul suspendat

Accident cumplit, vineri seară, pe un drum judeţean din Arad. Doi bărbaţi au ars de vii, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a rupt pur şi simplu în două.

Vezi și

Accident cumplit, vineri seară, pe un drum judeţean din Arad. Doi bărbaţi au ars de vii, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a rupt pur şi simplu în două. După impact, autoturismul s-a aprins instantaneu ca o torţă, iar cei doi nu au avut nicio şansă să scape din capcana de foc. Şoferul conducea cu permisul suspendat, au descoperit poliţiştii. Iar Cumnatul său era, de câţiva ani, pompier voluntar.

Din autoturism a mai rămas un morman de fiare arse complet. La volan se afla un bărbat de 35 de ani, iar în dreapta - cumnatul său de 24 de ani.

Cum s-a produs accidentul din Arad

Şoferul conducea cu viteză mare, iar pe drumul care leagă oraşul Curtici de localitatea Sântana, nu a mai putut stăpâni maşina.

La o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare din cauza vitezei excesive şi a intrat într-un stâlp de beton.

În urma accidentului extrem de violent, maşina a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat într-un şanţ. A luat foc imediat şi, odată cu ea, şi cei doi bărbaţi, care au rămas blocaţi înăuntru. Şoferii care au trecut pe la locul accidentului au privit neputincioşi totul. Nu au putut interveni deoarece autoturismul ardea ca o torță. Nu au avut ce să facă decât să sune la 112 şi să ceară ajutor.

Șoferul avea permisul ridicat de 3 ani

La sosirea echipajelor ardea generalizat. După ce s-a lichidat incendiu s-a văzut că înăuntru, din nefericire, erau două victime, ambele decedate, găsite carbonizate.

Trupurile celor doi au fost scoase din rămăşiţele maşinii de echipajele de descarcerare. Poliţiştii spun că şoferul conducea ilegal. Acum trei ani, i s-a suspendat dreptul de a conduce după ce a fost prins băut la volan. Avea doi copii mici. Iar cumnatul său era, încă de la 19 ani, pompier în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Doi tineri au ars de vii în accidentul din Arad. Șoferul avea permisul suspendat