Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cei doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân la Braşov erau beţi în momentul atacului (Video)

Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin, cei doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân în Braşov, erau beţi în momentul atacului.

de Redactia Observator

la 03.04.2018 , 11:44

Adrian Ceplinsche şi Mircea Mihai Constantin, cei doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân în Braşov, erau beţi în momentul atacului.

Cei doi agresori în vârstă de 18, respectiv 23 de ani, nu au antecedente penale şi nici nu au fost cercetaţi vreodată pentru fapte de violenţă.

Cei doi agresori au fost reţinuţi şi arestaţi pentru 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă

Declaraţiile lor se contrazic. Astfel, dacă victima spune că unul dintre agresori îi datora o sumă de bani, cei doi nu recunosc nimic.

Pe acelaşi subiect

Mircea Mihai Constantin, în vârstă de 23 de ani, era barman, iar cel de 18 ani era muncitor necalificat.

Cei doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân la Braşov erau beţi în momentul atacului

"Suspecţii nu au antecende penale. Unul dintre ei a declarat să era băut şi nu îşi aduce aminte nimic, iar celălalt spune că bătrânul le-a făcut observaţie în timp ce stăteau în faţa pasajului şi de aici a început totul", a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacul a avut loc sâmbătă noaptea la ora 02.40 într-un pasaj din Centrul Braşovului.

Bătaia, de o violenţă extremă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum bătrânul este lovit cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a feţei şi apoi se prăbuşeşte pe scări.

Unul dintre agresori a continuat să îl lovească pe bătrâni cu piciorul în cap, chiar dacă acesta era inconştient.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cei doi tineri care au bătut cu sălbăticie un bătrân la Braşov erau beţi în momentul atacului (Video)