Meniu
Search
x

Un tânăr a înjnghiat alți trei băieți, pe o stradă din Botoșani. Unul dintre ei, de numai 22 de ani, a murit

Scene violente, noaptea trecută, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani, unde un bărbat de 29 de ani a înjunghiat cu un cuțit trei tineri. Una dintre victime, de 22 de ani, a murit.

De Veronica Micu la 25.10.2020, 09:20
  • Atacul a avut loc în urma izbucnirii unui conflict spontan.
  • Suspectul în acest caz este în custodia polițiștilor.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică despre izbucnirea unui conflict în localitatea Frumușica, în care ar fi fost implicați mai mulți tineri. Incidentul a avut loc pe stradă, în fața casei unuia dintre tinerii implicați.

Conform primelor date ale polițiștilor, un bărbat de 29 de ani ar fi înjunghiat cu un cuțit alți trei tineri, în urma izbucnirii unui conflict spontan.

„Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul. În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, au transmis polițiștii.

Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Suspectul în acest caz este în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr a înjnghiat alți trei băieți, pe o stradă din Botoșani. Unul dintre ei, de numai 22 de ani, a murit

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022