Antena Meniu Search
x

Video Tineri iubiți, spulberați de TIR pe o șosea din Mureș. "Mergeam regulamentar. M-a lovit atât de tare, încât TIR-ul a sărit"

Au derapat cu maşina pe carosabilul alunecos şi au ajuns pe contrasens, iar un TIR i-a lovit în plin! Este povestea a doi tineri iubiţi care şi-au văzut moartea cu ochii. În urma impactului frontal, aceştia au scăpat ca prin miracol doar cu câteva zgârieturi. Accidentul a avut loc azi-noapte, pe o şosea din judeţul Mureş, iar în urma acestuia traficul a fost paralizat în zonă mai bine de două ore.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 08:51

Vezi și

Doi tineri din Roman, judeţul Neamţ, pot spune că s-au născut a doua oară.

Aceştia se îndreptau spre Franţa, iar cu doar câţiva kilometri înainte de a ajunge pe autostradă, în localitatea mureşeană Văleni, maşina lor a derapat şi a ajuns în calea unui TIR.

Doar un miracol a făcut ca tinerii din Roman să scape cu viaţă, după accident

  • Șofer: Da, am derapat şi m-am dus în TIR. Pe drum nu era dat cu nimic şi am derapat la 60 la oră. Asta este. Bine că suntem sănătoși!
  • Șofer TIR polonez: Mergeam normal. Camioanele erau înaintea mea, iar eu eram al patrulea, aşa că-n curbe am condus încet. M-a lovit atât de tare, încât TIR-ul a sărit. Toată partea aia este distrusă. Eu mergeam regulamentar.

Atât şoferii, cât şi pasagera aflată în maşină au fost consultaţi de către medicii de pe ambulanţă, dar toţi au refuzat internarea. În urma acestui accident, Drumul European 60 a fost blocat complet, pe ambele sensuri, mai bine de două ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Tineri iubiți, spulberați de TIR pe o șosea din Mureș. "Mergeam regulamentar. M-a lovit atât de tare, încât TIR-ul a sărit"