Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri, reținuți pentru că încercau să scoată din țară mai mulți sirieni cu direcția Austria

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au decis să rețină pentru 24 de ore doi tineri din județul Timiș acuzați de trafic de migranți.

de Cristi Ioniţă

la 01.05.2020 , 16:27

Românii ar fi încasat 1.000 de lei pentru efortul depus Sirienii erau înghesuiți într-o autoutilitară - Poliția de Frontieră
  • Românii urmau să încaseze 1.000 de lei pentru efortul depus.
  • Migranții sirieni au fost introduși într-un centru de carantină.

Cei doi au fost prinși pe Autostrada A1, în timp ce se pregăteau să scoată din țară nu mai puțin de 10 migranți sirieni.

Cei doi au fost prinși joi seara, în urma unei acțiuni privind combaterea traficului de migranți.

Autoutilitara în care se aflau cei doi tineri români a fost trasă pe dreapta, iar polițiștii au descoperit cu uimire cei 10 sirieni înghesuiți în autoutilitară.

Articolul continuă după reclamă

1.000

de lei aveau promiși românii pentru acțiunea respectivă

Cei 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, le-ar fi promis celor doi români 1.000 de lei pentru ca aceștia să-i scoată din țară sau măcar să-i ducă aproape de granița cu Ungaria.

Sirienii susțineau că intenționează să ajungă în Austria.

Românii au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de trafic de migranți, în timp ce sirienii au fost introduși într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Doi tineri, reținuți pentru că încercau să scoată din țară mai mulți sirieni cu direcția Austria