Antena Meniu Search
x

Galerie foto TIR blocat în Pasajul Unirii din Capitală, proaspăt reabilitat. Autotrenul a rupt limitatorul de înăltime

Un TIR a rămas blocat în Pasajul Unirii din Capitală, în această dimineață. Autotrenul a rupt limitatorul de înălțime, traficul în zonă fiind restricționat. 

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 13:12

UPDATE: Circulația a fost reluată, camionul fiind scos din Pasajul Unirii, unde rămăsese blocat. TIR-ul a fost confiscat după incident. 

Știrea inițială: 

Traficul în Pasajul Unirii, sensul dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir spre Colțea, este restricționat la această oră, după ce un TIR a rămas blocat blocat la intrarea în pasaj, din cauza înălțimii. 

Pe acelaşi subiect

TIR-ul blocat în Pasajul Unirii a rupt limitatorul de înălțime

Autotrenul a rupt limitatorul care verifică înălțimea maximă admisă.

Este al treilea incident de acest fel în ultimele zile, după ce pasajul reabilitat de Primăria Sector 4 a fost redat circulației, duminică seară.

Primele două au vizat două autocare.

Limitatorul de înălțime indică valoarea de 3.5 metri.

Pasajul Unirii, redeschis în urmă cu câteva zile. Reparațiile au costat 12 milioane de euro

Pasajul Unirii, unul dintre cele mai tranzitate pasaje din centrul Bucureştiului, s-a redeschis duminică seară, cu doar o zi înainte să înceapă şcoala. Pasajul a fost închis timp de 77 de zile, pentru reparaţii care au costat 12 milioane de euro. 

La pasaj au lucrat continuu mai multe firme de construcţii şi, atât ziua, cât şi noaptea, pe şantier au fost mai bine de 100 de muncitori. Pasajul a fost de altfel încadrat în urmă cu 3 luni în clasa 4 de risc, iar asta înseamnă că se impuneau reparaţii de urgenţă. Au fost reduse toate infiltraţiile din pasaj, au fost consolidaţi stâlpii de susţinere, a fost montat inclusiv un sistem anti noxe şi bineînţeles au fost turnate noi straturi de asflat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » TIR blocat în Pasajul Unirii din Capitală, proaspăt reabilitat. Autotrenul a rupt limitatorul de înăltime