Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tiristul ucigaş din Murfatalar, adus la Instanţă (Video)

O crimă oribilă a zguduit oraşul Murfatlar din temelii, după ce Laurenţiu A, un localnic în vârstă de 48 de ani, şi-a ucis soţia cu nenumărate lovituri de cuţit. Femeia era deja sătulă de gelozia şi gesturile violente ale lui Laurenţiu, aşa că se hotârse să intenteze divorţ. 

de Redactia Observator

la 02.07.2018 , 19:07

O crimă oribilă a zguduit oraşul Murfatlar din temelii, după ce Laurenţiu A, un localnic în vârstă de 48 de ani, şi-a ucis soţia cu nenumărate lovituri de cuţit.

Femeia era deja sătulă de gelozia şi gesturile violente ale lui Laurenţiu, aşa că se hotârse să intenteze divorţ. 

Totuşi, acest lucru nu a salvat-o de la moarte, pentru că cei doi stăteau încă împreună, dintr-un motiv încă necunoscut.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că aseară, Laurenţiu ar fi încercat să obţină nişte informaţii de la soţia sa, în legătură cu nişte filmări care îi păreau ciudate. Femeia a refuzat să-l satisfacă, iar asta a i-a declanşat furia şoferului de TIR, care a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat beregata.

Bărbatul a înjunghiat-o de nenumărate ori, a sunat-o pe iubita fiului său să-i spună ce a făcut, apoi  la 112 să se predea. A fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tiristul ucigaş din Murfatalar, adus la Instanţă (Video)