Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tone de gunoaie în urma turiştilor care au petrecut minivacanţa la Tismana. Anul trecut, angajaţii Primăriei au muncit 5 zile pentru a le strânge

Nu doar la mare a fost aglomerat weekendul trecut. Iubitorii de natură au ales răcoarea şi au profitat de spectacole tradiţionale diverse. La Tismana, de exemplu, bâlciul de Sfântă Mărie a adunat sute de petrecăreţi care din păcate au uitat regulile bunului simţ. În urma lor au rămas tone de gunoaie.

de Diana Speretoiu

la 19.08.2024 , 13:53

Patru zile a fost petrecere în Tismana la târgul tradițional organizat în fiecare an de Sfânta Maria. Peste 10.000 de oameni s-au distrat în bâlciul organizat la marginea acestei paduri din Tismana și iată ce a rămas în urma lor. Gunoaie cât vezi cu ochii. De la sticle și doze la haine vechi. Angajații Primăriei Tismana au început ecologizarea de la primele ore ale zilei. Nu vor termina prea curând pentru că au mult de muncă.

Cinci zile a muncit anul trecut primăria ca să cureţe zona

"Da, veneam pe unde era culoarul de trecere. Aruncau pe jos. Cine stie cat mai durează. La ce haine sunt, haine, plastice, cartoane, de toate", spune un bărbat. Deși petrecăreții și comercianții au avut la dispoziție saci de gunoi, tomberoane și un container, spațiul verde a rămas locul unde cei mai mulți și-au abandonat sticlele de plastic sau ambalajele.

Vezi și

Cinci zile a muncit anul trecut primăria ca să cureţe zona. A strâns aproape 20 de tone de gunoaie. Le-a impus comercianților și o taxă de salubritate ca să poată acoperi costurile cu ecologizarea pădurii.

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Tone de gunoaie în urma turiştilor care au petrecut minivacanţa la Tismana. Anul trecut, angajaţii Primăriei au muncit 5 zile pentru a le strânge