Antena Meniu Search
x

Tornadă în formare, surprinsă în România. Fenomenul meteo extrem de rar a fost filmat în sudul Timişoarei. "Apariţie neaşteptată peste oraş!" (Video)

Imagini spectaculoase surprinse la Timişoara, în timpul codului galben de vijelii, ploi torenţiale și descărcări electrice.

Imagini spectaculoase surprinse la Timişoara, în timpul codului galben de vijelii, ploi torenţiale și descărcări electrice.

Locuitorii din zona de sud a oraşului au avut parte, aseară, de un fenomen meteo extrem de rar.

În timpul furtunii, oamenii au putut vedea pe cer nori în formă de pâlnie, un început de tornadă

Mai multe persoane au filmat fenomenul, iar imaginile au fost postate pe Facebook. 

Joi seara, județul Timiș s-a aflat sub cod galben de descărcări electrice, averse de ploaie și intensificări de scurtă durată ale vântului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma furtunii, două străzi din Lugoj au fost inundate, iar doi stâlpi de curent au fost doborâți la pământ, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tornadă în formare, surprinsă în România. Fenomenul meteo extrem de rar a fost filmat în sudul Timişoarei. "Apariţie neaşteptată peste oraş!" (Video)