Antena Meniu Search
x

Video Torturat de părinţi timp de un an pentru "vina" că nu a fost dorit de ei. Tatăl îl bătea crunt şi îl forţa să stea într-un geamantan

Caz înfiorător! Un copil de doi ani a suportat bătăi crunte timp de luni de zile pe motiv că nu a fost dorit de părinţi. Abuzurile celor care i-au dat viaţă au ieşit la iveală după ce o rudă a alertat poliţiştii. Familia era stabilită în străinătate şi a fost oprită la graniţă, când se întorceau acasă de sărbători. Băieţelul are mai multe răni şi va sta în spital următoarele două săptămâni. Atenţie, vă avertizez, urmează informaţii cu puternic impact emoţional

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 18.12.2023, 22:36

Vezi și

Reporter-tată: De ce aţi lovit copilul?

- Nu sunt vinovat cu absolut nimic!

- Dar în ce condiţii îl ţineaţi pe băieţel?

- Întrebaţi-o pe nevasta mea.

Pe acelaşi subiect

- Soţia e de vină?

- Da! Întrebaţi de ce face diferenţă între copii.

O viață de chin 

O viaţă de chin pentru că s-a născut. Băieţelul de doi ani era supus aproape zilnic umilinţelor fizice şi verbale. Mama ignora plânsetele micuţului şi nu intervenea nici când tatăl ajungea la lovituri brutale. Multe imagini cu chinurile prin care a trecut mezinul familiei sunt de o cruzime greu de imaginat şi nu se pot difuza. Femeia nu a vrut să comenteze acuzaţiile.

Reporter-mamă: V-aţi lovit copilul? În ce condiţii l-aţi ţinut? L-aţi umilit?

Robert Meszaros, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei: Ei sunt acuzaţi de faptul că ar fi exercitat timp de aproape 5 luni, 6 luni acte de agresiune asupra minorului lor de doi ani.

Familia era stabilită în Germania şi, în mediul online, părinţii cu cei doi băieţi, unul de trei şi unul de doi ani, pozau în ipostaze fericite. În spatele uşilor închise, însă, mezinul trăia un calvar - era pus să doarmă în geamantane sau i se punea scoci pe gură ca să nu mai plângă.

Reporter-tată: Cine a pus scociul pe gură la copil?

- Nevastă-mea! Nu suportă copiii!

O rudă ar fi intrat în posesia imaginilor revoltătoare şi a alertat autorităţile. Părinţii de 29 şi 37 de ani au fost prinşi în Vama Urziceni, când se întorceau acasă de sărbători. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar copiii au ajuns în grija statului. Fratele cel mare nu a fost victima niciunui abuz, în schimb micuţul de doi ani are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru o fractură a piramidei nazale, iar sărbătorile şi le va petrece în spital. Ambii băieţi ar putea ajunge în grija bunicilor.

Mariana Dragoș, DGASPC Satu Mare: Copii sunt la o vârstă foarte fragedă.Traumele o să rămână pe toată viaţa, important este să reuşim să gestionăm să treacă peste ele.

Un studiu arată că, în fiecare oră, în România doi copii sunt victime ale violenţei domestice.

Bianca Iacob, reporter Observator: Mulţi părinţi români au încă mentalitatea "Eu te-am făcut, eu te omor" şi "Bătaia e ruptă din rai". Un studiu arată că aproape jumătate dintre copiii ţării sunt loviţi în familie. Iar scuza majorităţii părinţilor este că îşi bat copiii pentru binele lor.

Cecilia Ardusătan, psiholog: Părinţii abuzatori au experimentat traume, abuzuri psihologice în propriile lor familii, în copilăria lor, iar aceştia sunt predispuşi să repete sub diferite forme comportamentele acestea.

Cei doi părinţii din Satu Mare sunt acum arestaţi pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să stea după gratii până la şapte ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Torturat de părinţi timp de un an pentru "vina" că nu a fost dorit de ei. Tatăl îl bătea crunt şi îl forţa să stea într-un geamantan