Video

Toţi tinerii dintr-o maşină care s-a răsturnat, la Suceava, au murit. Poliţiştii încearcă să afle cu ce viteză conducea şoferul

De Redactia Observator.
Publicat: 16.05.2021, 07:40.
Actualizat: 16.05.2021, 08:08

Accident grav, noaptea trecută, în comuna Poiana Stampei, din judeţul Suceava. Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat. Nu se ştie cu ce viteză ar fi mers şoferul, însă imaginile arată că maşina a fost distrusă aproape în totalitate.

La sosirea echipelor de intervenţie, toţi cei trei pasageri erau încarceraţi. Un echipaj SMURD a început manevrele de resuscitare imediat ce tinerii au fost scoşi din maşină, însă fără rezultat. Una dintre victime avea 23 de ani, iar celelalte două 30 de ani. Poliţiştii încearcă acum să afle cauza accidentului.

"Un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul maşinii, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD, cu sprijinul unui echipaj de ambulanţă judeţean. A fost solicitat şi sprijinul colegilor de la ISU Bistriţa-Năsăud, care au intervenit cu 2 ambulanţe SMURD, una dintre ele fiind de terapie intensiva mobila. Victimele incarcerate, toate trei în stare de inconstientă, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime", a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.