Antena Meniu Search
x

Video "Toţi urlau". Cortegiu funerar fugărit de urs, lângă o pădure din Mureş. Speriaţi de sălbăticiune, oamenii au uitat de funeralii şi au luat-o la sănătoasa

O înmormântare din localitatea Bordoşiu, judetul Mureş, era să se transforme într-o tragedie colectivă, după ce drumul cortegiului funerar a fost oprit de un musafir nepoftit. Ursul, căci despre el vorbim, nu a stat pe gânduri şi a gonit spre mulţimea de oameni îndurerată. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Sorin Tanţoş

la 19.04.2024, 10:29

Vezi și

Vine! Vine! Vine încoace! 

Peste 70 de persoane se aflau la înmormântare, la marginea pădurii, în momentul atacului. Deşi cimitirul comunei este înconjurat de codru, localnicii nu au bănuit nicio secundă că sălbăticiunea ar putea fi chiar atât de aproape de casele lor.  

"Caii au simţit. Am auzit ho, ho, ho. Zic că ăsta e ursul şi chiar ursul a fost", povesteşte un bărbat. "Cum am mers cu mortul, a venit ursul. Cred că dacă eram mai puţini, intra în noi", spune altul.

Speriaţi de urs, oamenii au uitat de funeralii şi au fugit

Pe acelaşi subiect

Deşi erau împietriţi de frică, localnicii au încercat să facă zgomot pentru a alunga animalul sălbatic. Însă, în loc să fugă... ursul s-a apropiat şi mai mult.  

Haideţi! Haideţi! Haideţi! 

Speriaţi de furia fiarei care era la doar câţiva paşi de ei, oamenii au uitat de funeralii şi au fugit rapid. Ca printr-o minune, însă, ursul a renunţat şi s-a reîntors în pădure. Acum, de frica sălbăticiunii, localnicii nici nu mai vor să viziteze mormintele celor dragi.

"Mi-e frică să merg la cimitir", spune o localnică.

Familia îndoliată a continuat ceremonia funerară, imediat după ce ursul s-a îndepărtat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Toţi urlau". Cortegiu funerar fugărit de urs, lângă o pădure din Mureş. Speriaţi de sălbăticiune, oamenii au uitat de funeralii şi au luat-o la sănătoasa