Antena Meniu Search
x

Trafic feroviar PARALIZAT în Timiş, din cauza unei pene de curent! Mai multe trenuri de călători staţionează în gări

Traficul feroviar este oprit, duminică seară, în judeţul Timiş, din cauza unei pene de curent provocată de rafalele puternice de vânt, iar cinci trenuri de călători staţionează în gările adiacente staţiei Timişoara Nord, informează CFR Infrastructură.

Traficul feroviar este oprit, duminică seară, în judeţul Timiş, din cauza unei pene de curent provocată de rafalele puternice de vânt, iar cinci trenuri de călători staţionează în gările adiacente staţiei Timişoara Nord, informează CFR Infrastructură.

Potrivit CFR, din cauza rafalelor puternice de vânt, care au atins aproape 100 de km pe oră, firele de înaltă tensiune din staţia Timişoara Nord au fost rupte, creând pene de curent în staţia CF Timişoara şi pe traseele Timişoara Nord – Ronat Triaj şi Gioroc – Paulis.

De asemenea, cinci trenuri de călători, respectiv IR 72, R 9575, R 2606, R 2028 si R 2186, staţionează, până la redeschiderea circulaţiei, în gările adiacente staţiei Timişoara Nord.

Reprezentanţii CFR Infrastructură precizează că echipele de intervenţie acţionează în teren pentru constatarea pagubelor, identificarea zonelor unde s-au produs deranjamente, precum şi pentru a stabili intervalele de staţii unde se va acţiona cu drezina pantograf.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au declarat, pentru News.ro, că sunt deja confirmate patru decese în urma furtunii care s-a înregistrat în judeţ.

Două decese sunt în Timişoara, fiind vorba despre femeia de 36 de ani surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi de o persoană rănită de un panou publicitar, dar şi despre două persoane din Buziaş, peste care a căzut un copac în parc.  Peste 140 de pompieri intervin în judeţ.

ANM a emis a atenţionare cod portocaliu de intensificări ale vântului, care vor depăşi la rafală 90 km/h, iar trecător vor lua aspect de vijelie, cu frecvente descărcări electrice şi averse de ploaie care vor cumula izolat 15-20 l/mp. pentru judeţul Bihor şi mai multe zone din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin.

De asemenea, o atenţionare cod galben este valabilă pentru mai multe zone din judeţele Alba, Cluj şi Satu Mare.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trafic feroviar PARALIZAT în Timiş, din cauza unei pene de curent! Mai multe trenuri de călători staţionează în gări