Antena Meniu Search
x

Traficant de droguri din Constanţa, prins cu o cultură de canabis în toaletă

Procurorii DIICOT Constanţa au reuşit să destructureze o reţea de traficanţi de droguri specializată în comercializarea de canabis şi cocaină.

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 13:46

Traficantul de droguri a făcut mulţi bani graţie culturii de canabis din toaletă
Traficantul de droguri a făcut mulţi bani graţie culturii de canabis din toaletă - DIICOT
  • Traficanţii de droguri din Constanţa au fost propuşi pentru arestare preventivă.

Oamenii legii au efectuat, în cursul zilei de vineri, percheziţii în Constanţa şi Năvodari, după ce au obţinut informaţii conform cărora doi traficanţi de droguri comercializau de câteva luni canabis şi cocaină.

Primele informaţii din anchetă arată că traficanţii vindeau drogurile cu preţuri cuprinse între 500 şi 1.500 de lei, obţinând astfel sume uriaşe de bani.

Nu mică le-a fost mirarea procurorilor DIICOT când, la una dintre percheziţii, au descoperit o cultură de canabis în toaleta locuinţei percheziţionate.

Pe lângă cultura respectivă, oamenii legii au mai ridicat, în urma percheziţiilor efectuate, un kilogram de canabis, dispozitive pentru mărunțirea și cântărirea drogurilor, o instalație pentru întreținerea culturii de canabis, precum și alte mijloace de probă.

Inculpaţii au primit vineri seara mandat de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (canabis) şi trafic de droguri de mare risc (cocaină). În cursul zilei de sâmbătă, magistraţii de la Tribunalul Constanţa urmau să decidă dacă se impune sau nu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi inculpaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Traficant de droguri din Constanţa, prins cu o cultură de canabis în toaletă