Antena Meniu Search
x

Traficanţi de droguri din Neamţ, propuşi pentru arestare după ce au fost prinşi cu cocaină, cannabis şi etnobotanice

Şapte traficanţi de droguri din Neamţ au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie propuşi pentru arestare preventivă, după ce au fost prinşi cu cocaină, cannabis şi etnobotanice.

de Redactia Observator

la 22.06.2021, 16:34

Traficanţii de droguri din Neamţ au fost prinşi cu cocaină, cannabis şi etnobotanice
Traficanţii de droguri din Neamţ au fost prinşi cu cocaină, cannabis şi etnobotanice - DIICOT - Poliţia Română
  • Cei şapte traficanţi de droguri au fost ridicaţi după ce procurorii DIICOT au efectuat 16 percheziţii domiciliare în patru judeţe din zona Moldovei.

Cei şapte traficanţi de droguri au fost ridicaţi după ce procurorii DIICOT Neamţ au efectuat 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Neamţ, Suceava, Bacău şi Iaşi.

Conform reprezentanţilor DIICOT, cei şapte traficanţi de droguri sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc în vederea consumului propriu, punerea la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Magistraţii de la Tribunalul Neamţ decid eventuala arestare a traficanţilor de droguri implicaţi în acest caz

Cei şapte traficanţi de droguri ar fi format o grupare infracţională organizată încă din urmă cu trei ani şi ar fi acţionat în mod constant în mai multe judeţe din zona Moldovei.

În urma percheziţiilor efectuate, procurorii DIICOT au ridicat 30 de grame de cannabis, două grame de cocaină, trei grame de rezină de cannabis, patru plante de cannabis, 200 de grame de substanțe psihoactive, sumele de 2.500 de lei și 500 de euro, un cântar electronic, trei dispozitive electrocasnice utilizate pentru prepararea substanțelor psihoactive, un dispozitiv de supraveghere GPS confecționat artizanal, trei laptop-uri, o tabletă, 200 de grame de aur, două dispozitive de mărunțit și două recipiente confecționate special pentru disimularea drogurilor.

Magistraţii de la Tribunalul Neamţ urmează să decidă dacă în cazul celor şapte traficanţi de droguri se impune arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Traficanţi de droguri din Neamţ, propuşi pentru arestare după ce au fost prinşi cu cocaină, cannabis şi etnobotanice