Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Traficanți de droguri din Călărași, prinși cu marfa ascunsă în rezervorul mașinii

Patru traficanți de droguri din Călărași au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile, după ce au fost prinși cu marfa ascunsă în rezervorul mașinii.

de Cristi Ioniţă

la 17.08.2020 , 17:05

Traficanții aduceau drogurile din străinătate Traficanții vindeau drogurile cu 100 de euro gramul - DIICOT - Poliția Română
  • Traficanții vindeau drogurile cu 100 de euro gramul.
  • Procurorii au ridicat sume importante de bani de la traficanții de droguri.

Cei patru au mers în Germania, de unde au cumpărat cocaină de 10.000 de euro, și s-au întors în țară cu marfa ascunsă în rezervorul uneia dintre mașinile utilizate de-a lungul deplasării.

Au fost prinși în flagrant de procurorii DIICOT Călărași și ofițerii de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași.

Cocaina era ascunsă în două recipiente de plastic introduse în rezervorul respectiv.

Articolul continuă după reclamă

Procurorii DIICOT Călărași au efectuat cinci percheziții domiciliare în acest dosar, în urma cărora au ridicat 44.250 de lei, 7.050 de euro, 300 de dolari, o doză de cocaină, mai multe telefoane mobile și cartele.

Ancheta a scos la iveală faptul că gruparea era alcătuită din patru traficanți de droguri cu vârste cuprinse între 23 și 44 de ani.

Liderul grupării obișnuia să introducă droguri în țară în mod regulat și să vândă marfa către consumatorii și traficanții din Călărași cu 100 de euro gramul.

Cocaina nu era vândută în mod direct ci prin intermediari, persoane de încredere, pentru a nu fi prins și tras la răspundere.

Bărbatul care a fost prins cu cocaina adusă din Germania în rezervorul mașinii fusese tocmit cu 500 de euro pentru acțiunea respectivă.

Cei patru traficanți de droguri au fost puși sub acuzare pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc și au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Traficanți de droguri din Călărași, prinși cu marfa ascunsă în rezervorul mașinii