Antena Meniu Search
x

Video Tragedia de la Crevedia, la un pas de a fi repetată. O staţie GPL din Mehedinţi a luat foc după un accident între două maşini 

O tragedie ca la Crevedia a fost la un pas să se petreacă în judeţul Mehedinţi. În urma unui accident între două maşini, o staţie GPL a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, pompierii au reuşit să intervină la timp pentru ca incendiul să nu se extindă şi la tancul de alimentare. Poliţia face acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate vinovaţii. 

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 20:19

Accidentul a avut loc în jurul orei 11, în comuna Corcova din judeţul Mehedinţi. Un şofer care a intrat fără să se asigure în staţia GPL a fost lovit în plin de un alt conducător auto. În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată direct în pompa de alimentare.

"Un auto se îndrepta din direcţia Motru Strehaia, un altul venea din direcţia inversă. Cel care venea dinspre Motru a încercat o manevră de intrare în staţie la stânga, nu a acordat prioritate autoturismului care venea pe drumul cu prioritate, a intrat în coliziune. Autoturismul care înţeleg că era nevinovat a părăsit partea carosabilă şi a intrat în staţia GPL", a spus Elvis Mîndruţ, manager staţie GPL.

Pompa a fost cuprinsa de flăcări

Vezi și

"Staţia de gaz a luat foc instantaneu şi a luat şi maşina şi a aruncat-o 5-6 metri pe poziţia care e acum. Flăcările erau de 5-6 metri cel puţin în sus. Noroc că nu a ajuns la butelie că acolo era cel mai mare pericol", a spus un martor.

Pe acelaşi subiect

Patru persoane se aflau în cele două maşini implicate în accident. Au ieşit singure din autoturisme şi au primit îngrijiri medicale după sosirea ambulanţei. Între timp, intervenţia rapidă a pompierilor a făcut posibilă evitarea unei tragedii precum cea de anul trecut de la Crevedia.

"Pericol de explozie a existat, însă a fost limitat. Am acţionat cu autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin, Staţia de Pompieri Strehaia, precum şi Detaşamentul de Pompieri Motru pentru localizarea şi lichidarea incendiului", a declarat Flavius Iscru, ISU Mehedinţi.

Pompierii au izolat zona şi au reuşit să lichideze incendiul. Pagubele materiale sunt însemnate.

În august anul trecut, 6 persoane au murit în urma exploziei dintr-o staţie GPL din Crevedia, Dâmboviţa. Contrar normelor, angajaţii au transferat gaz dintr-o cisternă în alta, iar o scânteie, posibil de la o ţigară, a declanşat o deflagraţie uriaşă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Tragedia de la Crevedia, la un pas de a fi repetată. O staţie GPL din Mehedinţi a luat foc după un accident între două maşini