Antena Meniu Search
x

Tragedia din Botoşani: Tânăr de 21 de ani, reţinut pentru contrabandă, după ce un bărbat a împrumutat o armă de la el şi şi-a împuşcat din greşeală soţia

Tragedie în Botoşani, după ce un bărbat şi-a împuşcat din greşeală soţia. Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, a afirmat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu. Omul împrumutase arma de la el, cu scopul de a îndepărta animalele din gospodărie. 

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 13:57

Vezi și

Reţinerea acestuia a avut loc în ancheta privind uciderea unei femei în vârstă de 50 de ani, care a fost împuşcată mortal, accidental, de soţul acesteia.

"Din cercetările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că arma respectivă ar fi fost mânuită de soţul victimei, împrejurare în care s-ar fi descărcat accidental, iar muniţia percutată a rănit femeia în zona gâtului. Bărbatul ar fi împrumutat arma de la un tânăr, de 21 de ani, din aceeaşi localitate care ar fi procurat-o dintr-o altă ţară si a introdus-o în România fără drept. Acesta nu era autorizat să deţină sau să folosească astfel de arme", a afirmat Nenişcu.

O femeie de 50 de ani din localitatea Hilişeu Horia a decedat, luni seară, după ce a fost împuşcată de soţul său cu o armă cu aer comprimat, a declarat, marţi, Delia Nenişcu.

"Am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, de 50 de ani, din comuna Hilişeu Horia a fost găsită în stare de inconştienţă în locuinţă. Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale. În camera în care se afla victima a fost descoperită o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv", a afirmat Nenişcu.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Tragedia din Botoşani: Tânăr de 21 de ani, reţinut pentru contrabandă, după ce un bărbat a împrumutat o armă de la el şi şi-a împuşcat din greşeală soţia