Antena Meniu Search
x

Tragedie în Constanța! Un tânăr a turnat benzină pe el şi și-a dat foc, în această dimineaţă. Are arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului. Motivul gestului este halucinant

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța au fost solicitați în această dimineață, într-un sat din Constanța, după ce un tânăr și-a dat foc.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța au fost solicitați în această dimineață, în satul Lanurile, din județul Constanța, după ce un tânăr de 31 de ani și-a dat foc.

Din primele informaţii, se pare că motivul gestului ar fi gelozia. Nu era căsătorit, însă avea o iubită care vroia să îl părăsească.

Potrivit SAJ Constanța, tânărul are arsuri de 90-95 la sută din suprafața corpului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Starea sa este extrem de gravă.

UPDATE 15.30. Potrivit reprezentanţilor SCJU Constanţa, tânărul a murit în această după-amiază din cauza rănilor extrem de grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tragedie în Constanța! Un tânăr a turnat benzină pe el şi și-a dat foc, în această dimineaţă. Are arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului. Motivul gestului este halucinant