Antena Meniu Search
x

Tragedie în Braşov, la Roadeș: Un bătrân a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini. Nu a mai avut nicio şansă

Un bărbat de 71 de ani a murit, vineri, în localitatea Roadeș, județul Brașov, după ce a fost mușcat de mai mulți câini. Rănile erau atât de grave încât omul nu a mai putut fi salvat. Poliţiştii au fost nevoiţi să constate decesul. 

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 14:23

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea braşoveană Roadeş, a fost găsit mort, vineri, după ce a fost muşcat de mai mulţi câini, a informat IPJ Braşov.

Vârstnicul a fost găsit în stare de inconştienţă, decedând ulterior. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

"La data de 20 ianuarie, în jurul orei 11.30, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat prin apel de urgenţă cu privire la faptul că, pe raza localităţii Roadeş, un bărbat, în vârstă de 71 ani, ar fi fost muşcat de mai multe exemplare canine, fiind în stare inconştienţă. Ulterior, a fost declarat decesul persoanei în cauză. Poliţişti deplasaţi la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, la momentul actual fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii stării de fapt şi dispunerii măsurilor legale", a precizat IPJ Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tragedie în Braşov, la Roadeș: Un bătrân a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini. Nu a mai avut nicio şansă