Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Constanţa, după ce un şofer de 65 de ani a intrat într-o maşină în care se aflau trei tinere. Imagini surprinse după accident

A fost seara accidentelor în judeţul Constanţa. Pe DN 22 un bărbat a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce două maşini şi o dubă s-au ciocnit în urma unei depăşiri periculoase. În tot acest timp un alt accident se producea în centrul oraşului Constanţa. Maşina unui tânăr a ajuns cu roţile în sus, după ce un şofer neatent a forţat trecerea prin intersecţie şi l-a lovit în plin. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:27

Vezi și

Ferească Dumnezeu!

Nu are nimeni un flex, ceva?

Doamne fereşte, un cleşte ceva.

Doamne, Dumnezeule!

Pe acelaşi subiect

Clipele cumplite au fost filmate de martori la câteva secunde după accidentul care s-a produs puţin înainte de ora 19, pe Drumul Naţional 22, la ieşirea din localitatea constănţeană Mihai Viteazu. La volanul uneia dintre maşini se afla un şofer de 65 de ani. Bărbatul fusese la pescuit şi se întorcea acasă, împreună cu alţi doi prieteni. La un moment dat a încercat să depăşească maşina din faţa lui şi a pătruns pe contrasens. S-a izbit în plin de un autoturism în care se aflau trei tinere.

Olimpia Ceară, pdc IPJ Constanța: Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autovehicule, care ar fi circulat din sensuri opuse, conduse de o femeie, de 21 de ani, respectiv un bărbat, de 65 de ani. 

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau şoferiţa de 21 de ani şi cele două prietene de 28 de ani a ricoşat într-o dubă pe care a răsturnat-o. Martorii au sunat imediat la 112.

Ana Maria Stoica, pdc ISU Dobrogea: La faţa locului colegii au găsit şase victime din care două erau încarcerate, una fiind inconştientă. Celei inconştiente i s-a aplicat protocolul de resuscitare la faţa locului.

Din nefericire, după minute bune medicii au fost nevoiţi să declare decesul şoferului vinovat pentru accident. Între timp, cele trei tinere au ajuns la spital, iar prietenii şoferului mort au primit îngrijiri medicale la faţa locului. 

Olimpia Ceară, pdc IPJ Constanța: Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Momente de spaimă au trăit şi doi şoferi care circulau pe un bulevard din centrul oraşului Constanţa. Unul dintre şoferi ar fi forţat trecerea în intersecţie şi a lovit în plin un autoturism la volanul căruia se afla un şofer din Buzău. În urma impactului maşina acestuia s-a răsturnat pe capotă. 

După accident, o persoană a ajuns la spital, conştientă. Între timp, maşina a fost repusă pe roţi şi preluată de o platformă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Constanţa, după ce un şofer de 65 de ani a intrat într-o maşină în care se aflau trei tinere. Imagini surprinse după accident