Antena Meniu Search
x

Tragedie în Constanța. Primarul comunei Albești a murit într-un accident auto la vârsta de 66 de ani

Primarul comunei constănţene Albeşti, liberalul Gheorghe Moldovan, în vârstă de 66 de ani, a murit, duminică, după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DN 39, în apropierea staţiunii Neptun. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", conducătorul auto a fost declarat decedat de către echipajul medical al elicopterului SMURD, care s-a deplasat la locul producerii accidentului rutier, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 05.02.2023, 15:27

Tragedie în Constanța. Primarul comunei Albești a murit într-un accident auto la vârsta de 66 de ani - Facebook

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că în acest caz cercetările sunt în derulare, urmând a fi stabilit de ce autoturismul a ieşit de pe carosabil.

"La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11,20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcţia Mangalia către Constanţa şi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

A fost deschis un dosar penal 

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Liderul PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a anunţat pe pagina sa de Facebook decesul primarului comunei Albeşti.

"Cu tristeţe, vă anunţ că s-a stins din viaţă, într-un accident rutier, prietenul şi colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar mai ales pentru familie şi pentru locuitorii comunei", a transmis Bogdan Huţucă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tragedie în Constanța. Primarul comunei Albești a murit într-un accident auto la vârsta de 66 de ani