Antena Meniu Search
x
LIVE

Tragedie în Dolj. Un copil a fost găsit mort într-o hazna dezafectată, la Dioști

Sfârșit tragic pentru un copil în vârstă de 13 ani, de la un centru de Asistență Socială din Dioști, județul Dolj. Băiatul a fost găsit mort într-o hazna dezafectată, în extravilanul comunei. Din nefericire, echipajele de prim-ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

De Veronica Micu la 23.03.2022, 13:27
Tragedie în Dolj. Un copil a fost găsit mort într-o hazna dezafectată, la Dioști
Tragedie în Dolj. Un copil a fost găsit mort într-o hazna dezafectată, la Dioști - Observator / imaginie ilustrativă

Băiatul a fost găsit fără suflare în haznaua din apropierea centrului, în extravilanul comunei Dioşti.

Ce spune IPJ Dolj

Alerta a fost dată marți, 22 martie, de către reprezentanții centrului Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului Dioşti. 

"În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 4 Poliție Rurala Coșoveni au fost sesizați de către reprezentanții unui centru din comuna Dioști, cu privire la faptul au sesizat lipsa unui minor, de 13 ani, din unitatea respectivă. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care la scurt timp, în urma activităţilor de căutare, au identificat minorul în cauză căzut într-o hazna dezafectată, amplasată în apropierea centrului, în extravilanul comunei Dioști. 

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat și pompieri din cadrul ISU Dolj și un echipaj de ambulanță, minorul fiind scos din hazna, din păcate, fără semne vitale", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tragedie în Dolj. Un copil a fost găsit mort într-o hazna dezafectată, la Dioști