Antena Meniu Search
x

Tragedie într-o familie din Tulcea! Un şofer a murit în timp ce încerca să-şi repare maşina

Tragedie într-o familie din Tulcea! Un bărbat a fost spulberat de un autoturism chiar în timp ce încerca să-şi repare propria maşină, pe marginea şoselei.

Vezi și

Tragedie într-o familie din Tulcea! Un bărbat a fost spulberat de un autoturism chiar în timp ce încerca să-şi repare propria maşină, pe marginea şoselei. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Doi copii minori au rămas, acum, fără tată.

Cei doi soţi se întorceau de la Constanţa, de unde tocmai cumpăraseră maşina. Însă, drumul spre casă s-a întrerupt, brusc, la ieşire din localitatea Lumina. Autoturismul s-a oprit, iar bărbatul a coborât să vadă ce se întâmplă. În acel moment, bărbatul a fost spulberat de un alt autoturism. 

Şoferul care l-a lovit spune ar fi putut să evite impactul, dar... nu l-a văzut pe bărbat, din cauza întunericului.

Medicii au sosit imediat la locul accidentului, dar nu au mai putut face nimic pentru a salva victima. Impactul a fost atât de violent încât omul a murit pe loc.

Şoferul care ar fi provocat nenorocirea nu era băut, însă va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Iar famila îndurerată se pregăteşte acum de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tragedie într-o familie din Tulcea! Un şofer a murit în timp ce încerca să-şi repare maşina