Antena Meniu Search
x

Tragedie la slujba de Sfânta Maria, în Portugalia! BILANŢ NOU al victimelor, după ce un copac s-a PRĂBUŞIT peste mulţime - FOTO/VIDEO

Cel puţin 11 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 35 au fost grav răniţi după ce un stejar imens s-a prăbuşit peste mulţime la o ceremonie religioasă din Madeira (Portugalia).

Mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost grav răniţi după ce un stejar imens s-a prăbuşit peste mulţime la o ceremonie religioasă din Madeira (Portugalia).

UPDATE: Numărul victimelor de pe insula portugheză Madeira a crescut. Ultimele cifre date de autorităţi după tragedie arată că numărul deceselor a ajuns la 13 morţi.

Ultimul bilanţ indica 12 morţi şi 52 de răniţi în urma tragediei din Madeira. Iniţial, autorităţile au anunţat că 11 persoane au murit şi alte 35 au fost rănite în incident.

Nenorocirea s-a produs în timpul slujbei de Sfânta Maria la care participa mii de oameni în oraşul Madeira din Portugalia.

Pe acelaşi subiect

La locul tragediei s-au deplasat zeci de echipaje medicale, iar toate drumurile au fost închise circulaţiei pentru a permite autospecialelor să ajungă mai repede la locul teribilului accident.

Conform jurnaliştilor din Portugalia, oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii stejarului se aflau la o coadă pentru a cumpăra lumânări. Astfel, pelerinii au fost luaţi prin surprindere şi nu s-au putut adăposti.

Multe dintre victimele transportate la spital au suferit răni foarte grave, starea lor fiind critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie la slujba de Sfânta Maria, în Portugalia! BILANŢ NOU al victimelor, după ce un copac s-a PRĂBUŞIT peste mulţime - FOTO/VIDEO