Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE LA NUNTĂ. Un motociclist a murit într-un tragic accident: 'Azi ne bucurăm la nuntă, mâine mergem la înmormântare!'

Un motociclist a murit, ieri, după ce a participat la o nuntă alături de prietenii săi, motociclişti la rândul lor.

Un motociclist a murit, ieri, după ce a participat la o nuntă alături de prietenii săi, motociclişti la rândul lor.

Vali Bara a participat la nunta unor prieteni şi a făcut spectacol la casa miresei. Împreună cu ceilalţi motociclişti, a încins motorul, a făcut burnout, au râs şi au povestit.

La un moment dat, Vali i-a anunţat că pleacă pentru o oră şi revine. Între localităţile Şagu şi Vinga din Arad, motociclistul şi-a pierdut viaţa.

Vestea cumplită i-a lovit pe toţi prietenii săi aflaţi la nuntă.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre ei a postat pe Facebook un mesaj emoţionant: "Wedding and Funeral Orchestra!

Azi ne bucuram și sărbătorim căsătoria prietenilor noștri! În zilele următoare mergem la înmormântare. Motocicliști. În timp ce noi eram la nuntă, colegul și prietenul nostru drag, Vali Bara, a decedat într-un tragic accident. A plecat de la nuntă; urma să revină într-o oră.

Viața e prea scurtă prieteni, mult prea scurtă ca să lași pe oricine să-și bată joc de ea. Oricine ar fi! Casă de piatră mirilor!".

"Cand un motociclist oarecare moare, ne doare dar viata noastra continua. Cand un motociclist de langa noi moare, moare odata cu el o bucatica din sufletul nostru. Nu te vom uita, stiu ca eu una n-o voi face. Sa ne veghezi de acolo de sus pe noi ce ti-am fost dragi. R.I.P Vali Bara", a scris şi Angelin Black pe Facebook.

Mesajul emoţionant postat de unul dintre prietenii motociclistului mort la nuntă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE LA NUNTĂ. Un motociclist a murit într-un tragic accident: 'Azi ne bucurăm la nuntă, mâine mergem la înmormântare!'