Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie la Orhei! Trei frați de 7, 9 și 11 ani s-au înecat la scăldat, de Rusalii. Cadavrul celui mai mic dintre copii nu a fost încă găsit (Video dramatic)

Tragedie fără margini, ieri, în Duminica de Rusalii. Trei frați cu vârste de 7, 9 și 11 ani s-au înecat într-un bazin acvatic din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. 

de Redactia Observator

la 28.05.2018 , 12:21

Tragedie fără margini, ieri, în Duminica de Rusalii. Trei frați cu vârste de 7, 9 și 11 ani s-au înecat într-un bazin acvatic din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei. 

După aproape 12 ore de căutări, au recuperat în această dimineață cadavrele băieților de 9 și 11 ani. Cel mai mic dintre copii nu a fost găsit încă.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, copiii au fost văzuți într-o barcă trecând iazul, ulterior hainele lor fiind găsite pe mal. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit timpul.md, salvatorii au fost alertați în jurul orei 18.00 și i-au căutat toată noaptea. Abia de dimineaţă, au găsit cadavrele băieților cu vârstele de 9 și 11 ani.

Trupul neînsufleţit al băiatului cel mic nu a fost încă recuperat. 

Revenim cu detalii

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tragedie la Orhei! Trei frați de 7, 9 și 11 ani s-au înecat la scăldat, de Rusalii. Cadavrul celui mai mic dintre copii nu a fost încă găsit (Video dramatic)