Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie la Suceava înainte de Revelion! O tânără care se întorcea de la cumpărături s-a speriat la o depășire, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Fata a murit pe loc (Video)

O tânără de 28 de ani, care se întorcea de la cumpărături, a murit într-un accident petrecut, duminică, la ieșirea din Fălticeni pe DN2, în județul Suceava.

de Redactia Observator

la 31.12.2017 , 15:28

O tânără de 28 de ani, care se întorcea de la cumpărături, a murit într-un accident petrecut, duminică, la Spătărești, la ieșirea din Fălticeni pe DN2, în județul Suceava.

Din primele informații, femeia, din Mălini, a decedat după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina pe care o conducea.

Imediat după ce a ieșit din Fălticeni și a intrat pe DN2 E, o cisternă a intrat în depășirea autoturismului Fiat. Deoarece cisterna ar fi depășit în scurt, șoferița de 28 de ani s-a speriat și a tras de volan dreapta. A ieșit cu roțile din dreapta de pe carosabil, moment în care mașina a intrat în balans. Ne mai reușind să stăpânească autoturismul, a intrat apoi pe contrasens, după care s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile.

Articolul continuă după reclamă

Șoferița a rămas încarcerată. A fost scoasă de către lucrătorii ISU care au intervenit cu modulul de descarcerare. Era inconștientă și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra se întorcea de la cumpărăturile pentru masa de Revelion și luase și doi pasageri "la ocazie", în mașină. Cei doi pasageri, o femeie de 23 de ani și un bărbat de 61 de ani, au fost răniți. 

Bărbatul de 61 de ani a refuzat transportul la spital, spunând că astăzi e ziua sa de naștere. Tânăra de 23 de ani a suferit o contuzie la picior.

Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului cisternei, care riscă și el să fie tras la răspundere pentru manevra periculoasă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tragedie la Suceava înainte de Revelion! O tânără care se întorcea de la cumpărături s-a speriat la o depășire, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Fata a murit pe loc (Video)