Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în noaptea de Înviere la o biserică din București. Pompierii au încercat să resusciteze un bărbat (Foto)

Tragedie în noaptea de Înviere la o biserică din București. Un bărbat a făcut stop cardio-respirator și s-a prăbușit în mulțimea de oameni.

de Redactia Observator

la 08.04.2018 , 09:34

Tragedie în noaptea de Înviere la o biserică din București. Pompierii au încercat să resusciteze un bărbat - ISU București-Ilfov

Tragedie în noaptea de Înviere la o biserică din București. Un bărbat a făcut stop cardio-respirator și s-a prăbușit în mulțimea de oameni.

Totul s-a întâmplat în curtea bisericii de pe aleea Pârva, acolo unde un bărbat în vârstă de 65 de ani a făcut stop cardio-respirator.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, însă până la sosirea unui echipaj de Ambulanță, bărbatul a primit asistență medicală din partea a doi pompieri aflați în timpul liber și care participau la slujba religioasă.

Articolul continuă după reclamă

"Plt.maj. Niță Florin și plt.maj. Nica Florea au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat", se arată într-un comunicat al ISU București-Ilfov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tragedie în noaptea de Înviere la o biserică din București. Pompierii au încercat să resusciteze un bărbat (Foto)