Antena Meniu Search
x

Tragedie pe un drum din Olt. Un tânăr a murit pe loc, la doar 24 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din Olt. Un tânăr din orașul Balș a murit într-un accident cumplit, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat. 

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 14:26

Accidentul s-a produs pe o stradă din orașul Balș, după miezul nopții. 

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 1.00, cu privire la faptul că pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, a avut loc un eveniment rutier.

Șofer mort într-un accident cumplit, pe o stradă din Balș

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma accidentului, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un drum din Olt. Un tânăr a murit pe loc, la doar 24 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat