Antena Meniu Search
x

Video Trageri de agrement, la poligonul de la Câmpulung Moldovenesc: "Simţi adrenalina, normal, întotdeauna"

Bucovina îşi aşteaptă turiştii cu peisaje de vis, dar şi cu activităţi care nu îi va lasă să se plictisească niciun moment. Cei care vor să petreacă un 1 Mai "altfel" pot vizita poligonul de tragere de la Câmpulung Moldovenesc. Turiştii au un întreg arsenal la dispoziţie. 

de Angela Bertea

la 29.04.2023, 10:47

Vezi și

Pentru mulţi, să tragă la ţintă în poligon e o modalitate de a scăpa de stres. Iar aici, în Bucovina, în mijlocul unui peisaj de poveste, relaxarea se împleteşte perfect cu distracţia şi chiar antrenamentul. Însă nu oricine e primit în poligon. Doritorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. 

Nicolae Dorofteiu, instructor poligon: Turiştii care ajung în zonă, pot să tragă numai pe bază de buletin, să aibă buletinul asupra lor. Pot trage toate persoanele care au împlinit 18 ani şi bineînţeles, care nu au probleme psihice. Avem 8 linii de tragere, putem trage de la 10 metri, 15, 50,100 iar acolo avem 150 ţintă pusă.

Trasul la țintă, relaxare și aventură 

Pentru cei care nu au mai făcut asta, instructajul e primul pas. 

Pe acelaşi subiect

Laura şi Vlad, doi tineri pasionaţi de arme, s-au întrecut într-un duel de "foc". 

Laura: Mereu sunt emoţii. E o plăcere de-a noastră, este o pasiune şi...mereu facem lucrurile acestea cu emoţii. 

Acum au încercat şi o armă de vânătoare. 

Vlad: A fost super tare. Adică mereu e super tare, venim destul de des. 

Prețul variază între 50 și 100 de lei, în funcţie de tipul de armă și de cantitatea de muniție

Experiența tragerilor de agrement este unică. 

Angela Bertea, reporter Observator: Simţi cu adevărat că te descarci de tot stresul adunat. Nici nu mai contează dacă am nimerit vreun punct la ţintă. 

Pentru o asemenea experiență, prețul variază între 50 și 100 de lei, în funcţie de tipul de armă și de cantitatea de muniție. La poligonul de la Câmpulung Moldovenesc, cei interesați pot să urmeze și cursuri de tragere acreditate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Trageri de agrement, la poligonul de la Câmpulung Moldovenesc: "Simţi adrenalina, normal, întotdeauna"