Antena Meniu Search
x

Video "Vor să mă controleze fără drept de apel". Cel puţin 22 de tineri, prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de pe litoral

Am intrat deja în starea de minivacanţă. Mulţi au furat startul petrecerii şi au ajuns pe litoral încă de ieri, aşa că au transformat prima noapte de festivaluri într-una albă cu dans, distracţie şi, în unele cazuri, mult alcool. Au fost însă şi tineri pentru care vacanţa de 1 Mai este sinonimă cu consumul de droguri. Doar noaptea trecută, jandarmii au depistat 22 de persoane care intenţionau să intre la festivaluri cu substanţe interzise şi sub influenţa lor. Iar verificările nu se opresc aici!

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.04.2023, 17:45

Vezi și

Poliţişti, jandarmi, agenţi antidrog. Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat resurse importante pentru ca petrecerile să nu fie presărate de incidente tragice.

  • Reporter: Ce s-a întâmplat? Te-au găsit cu droguri?
  • Tânăr: Nu există!
  • Reporter: Şi atunci... de ce te-au luat?
  • Tânăr: Pentru că vor să mă controleze fără drept de apel!
  • Reporter: Păi ce s-a îmtâmplat?
  • Tânăr: Pur şi simplu am vrut să intru la eveniment şi...
  • Reporter: Nu au luat pe nimeni dacă nu au găsit ceva! Deci, de ce te-au luat pe tine?
  • Tânăr: Pentru că refuz să...

Organizatorii festivalurilor au fost sfătuiţi de autorităţi ca atât ei, cât şi angajaţii Horeca de la localurile din jur să îi informeze pe turiştii străini de efectele produse de consumul de droguri. Patru câini dresaţi să depisteze droguri au fost aduşi pe litoral în această perioadă, atât în nordul staţiunii Mamaia, cât şi la Costineşti. Până la 8 dimineaţa, 22 de tineri au fost prinşi de poliţişti cu substanţe interzise la festivalul de muzică electronică din Mamaia. Iar în cursul zilei, până la ora 17:00, alţi zeci de tineri au fost luaţi de jandarmi şi duşi la secţia de Poliţia.

Festivalul Sunwaves este la a 30-a ediţia, una aniversar, spuneau organizatorii că până pe 3 mai sunt aşteptaţi 10.000 de participaţi. 85% dintre ei sunt străini. În plus, ISU Constanţa a anunţat că 74 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar doar 3 au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Vor să mă controleze fără drept de apel". Cel puţin 22 de tineri, prinşi cu substanţe interzise la festivalurile de pe litoral