Antena Meniu Search
x

Traian Basescu a mers la Targul de Fete de pe Muntele Gaina!

Traian Basescu a mers la Targul de Fete de pe Muntele Gaina! Seful statului n-a mai facut pe petitorul, dar si-a adus aminte de vremurile in care i-a gasit sotie unui prieten, chiar acolo

Vezi și

Traian Basescu n-a avut nevoie de scena ca sa cante. A ajuns la Targul de Fete in jurul pranzului. Si-a lasat masina la poalele muntelui Gaina si inconjurat de garzile de corp a luat la picior fiecare coltisor. S-a bucurat de baia de multime si s-a fotografiat cu toti cei care i-au cerut-o.

Si printre atatea doamne, Traian Basescu si-a adus aminte de vremurile cand facea pe petitorul. "Ia intrebati-l pe Falca, unde i-am gasit nevasta? Aici, pe muntele Gaina, pe muntele Gaina in 2002. Si cand a auzit socrul lui, in Arad i s-a ridicat parul in cap".

Oficial, Traian Basescu nu este in concediu. Ieri, s-a distrat la sarbatoarea de la Costesti. "Eu, eram in Bucuresti, mi-am terminat treaba cam acum o ora si jumatate doua si am zis unde sa beau o bere. M-am uitat pe invitatii si era Ungheniul si am zis dau o fuga la Ungheni, beau o bere si plec mai departe".

In concediu, presedintele va merge la vila de la Neptun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Traian Basescu a mers la Targul de Fete de pe Muntele Gaina!