Antena Meniu Search
x

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Olteniței. Mai multe persoane sunt rănite (Video)

Două tramvaie - linia 7 și linia 11 - s-au ciocnit frontal în Capitală, la intersecția Șoseaua Olteniței cu Giurgiului. Mai multe persoane au fost rănite.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.05.2020, 13:14

  • La fața locului intervin patru echipaje SMURD și o autospecială pentru victime multiple.
  • Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Șapte persoane au fost rănite, miercuri, după ce două tramvaie s-au ciocnit în zona Șura Mare din Capitală. Trei răniți vor fi transportați la Spitalul Bagdasar.

Potrivit Poliției Capitalei, accidentul a avut loc la intersecția Șoselei Oltenitei cu Giurgiului, în accident fiind implicate două tramvaie de pe liniile 7 și 11.

Din primele informații, vatmanul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe șoseaua Oltenitei către Giurgiului nu ar fi schimbat macazul și a intrat în coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar.

Șapte persoane sunt rănite și transportate la spital: trei la Spitalul Bagdasar, două la Sfântul Ioan, iar alte două la Spitalul Universitar.

La fața locului intervin patru echipaje SMURD și o autospecială pentru victime multiple.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Vatmanii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul este 0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Olteniței. Mai multe persoane sunt rănite (Video)