Antena Meniu Search
x

Video Transfăgărăşanul, închis pentru Turul Ciclist al Sibiului. Zeci de profesionişti şi amatori s-au întrecut pe cel mai spectaculos traseu din ţară

Transfăgărășanul a devenit circuit pentru zeci de sportivi înscrişi la Turul Ciclist al Sibiului. Renumita şosea a fost închisă ieri pentru ca cicliştii să poată străbate drumul şerpuit în siguranţă. La start s-au aliniat 24 de echipe atât din ţară cât şi din străinătate.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 09:36

Vezi și

Profesionişti sau amatori, toţi au dat curs pasiunii pentru ciclism, sportivii având ocazia să parcurgă acum a doua etapa a turului ciclist, cea de pe traseul Sibiu – Mediaş – Bâlea Lac. 

Ciclist: Avem nişte peisaje super faine în Romania unde poţi să ajungi şi cu bicicleta şi e un sport fain.

Transfăgărăşanul va fi închis, precum şi mai multe străzi din Sibiu

Cât despre traseul ales de organizatori, cicliştii amatori consideră că provocarea nu constă doar dificultatea pantelor.

Pe acelaşi subiect

Ciclist: E o oportunitate să simţi vibe-ul unui concurs, cum e turul ciclist al Sibiului care e o senzaţie foarte faină 

Manuela este ciclistă profesionistă, obişnuită cu astfel de competiţii. A urcat de multe ori pe podium şi spune că e loc pentru toţi pe traseu. Pentru ea, fiecare cursă pe bicicletă înseamnă autodepăşire.

Manuela, ciclistă: Sunt fericită că...cred că mi-am bătut timpul faţă de anul trecut E o provocare pentru oricine, eu îl văd ca pe un antrenament bun. E o motivaţie. Ăsta-i ciclismul şi de asta sunt create aceste chalange-uri.

Au fost şi spectatori care i-au susţinut pe ciclişti şi le-au mai preluat din emoţii 

Privitor: E pentru noi o sărbătoare. E distractiv pentru noi. Adunăm în telefon amintiri, autografe de la ciclişti...În general ne distrăm.

Întrucât traseul de va desfăşura şi prin oraş, polițiștii sibieni le cer șoferilor și pietonilor să fie responsabili în trafic in aceste zile. La finalul cursei, cei mai buni sportivi vor fi premiaţi în Piața Mare din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Transfăgărăşanul, închis pentru Turul Ciclist al Sibiului. Zeci de profesionişti şi amatori s-au întrecut pe cel mai spectaculos traseu din ţară