Antena Meniu Search
x

Video Un biciclist de 55 de ani din Caraş-Severin, în comă după ce a fost lovit de un şofer de 73 de ani. Victima, transportată la spital cu elicopterul

Circulaţia pe şosele cu bicicleta poate fi extrem de periculoasă! Din păcate, pentru un gălăţean de 67 de ani, ciclismul pe stradă i-a fost fatal. Bărbatul circula pe banda a doua, pe bulevardul George Coșbuc din oraş şi a fost lovit mortal de un autoturism, când a schimbat direcția de mers.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 07:47

Vezi și

Un alt biciclist, de 55 de ani, din judeţul Caraş-Severin, a ajuns în comă la spital, transportat cu un elicopter, după ce a fost accidentat grav de un autoturism. Bărbatul vroia să iasă de pe o stradă lăturalnică pe drumul naţional, iar un şofer de 73 de ani, din Reșița nu l-ar fi văzut şi a intrat în plin în bicicletă.

La rândul său, bărbatul de la volan, în încercarea de a-l evita pe biciclist, a tăiat calea unui alt autoturism ce circula din sens opus și l-a acroșat. În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-u petrecut accidentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un biciclist de 55 de ani din Caraş-Severin, în comă după ce a fost lovit de un şofer de 73 de ani. Victima, transportată la spital cu elicopterul