Antena Meniu Search
x

"Inima lui nu a mai rezistat să ducă durerea imensă". Dan, un student eminent la Medicină, a murit după ce a făcut infarct. Tânărul își pierduse părinții rând pe rând

Un student eminent la Medicină s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct. Dan Neagoe era în anul IV, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet printre apropiați.

de Monica Palade

la 09.06.2022, 19:12

Visa să lucreze în cercetare, însă în ultima vreme problemele l-au lovit. Tânărul își pierduse rând pe rând părinții, ambii medici. Valeriu Negoe, tatăl lui Dan, a murit în aprilie 2020, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, fiind primul medic care a murit de Covid în România. Avea 62 de ani și a fost medic cu specialitatea medicina internă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța. Carmen Mihaela Neagoe, mama lui Dan, s-a stins din viață în decembrie 2021. Era medic de familie la Cumpăna.

Și-a urmat părinții în moarte

Vestea morții i-a întristat pe apropiați, care au transmis mesaje de condoleanțe. ”Colectivul de profesori și elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 16 "Marin Ionescu Dobrogianu" deplânge moartea prematură a fostului elev Dan Neagoe. Inima lui nu a mai rezistat să ducă durerea imensă produsă de pierderea mai întâi a tatălui, renumitul doctor Neagoe Valeriu, iar apoi la scurt timp a mamei, îndrăgita doctoriță Neagoe Carmen Mihaela. A fost elevul eminent care a ridicat prestigiul școlii noastre prin rezultatele deosebite obținute la învățătură. A fost primul elev olimpic internațional al școlii noastre. A luat Premiul I la etapa națională a olimpiadei de științe în clasa a VIII-a, a plecat apoi la olimpiada internațională din Argentina unde a obținut Mențiune. A urmat cursurile Colegiului Național " Mircea cel Bătrân", unde a participat la olimpiadele naționale și internaționale, obținând în continuare rezultate deosebite. Era student în anul IV la medicină cu rezultate foarte bune și prevestea că va ajunge un medic de renume. Visa să lucreze în cercetare și ar fi devenit un cercetător de renume, dar visul lui a fost spulberat brusc de un infarct care a oprit o inimă prea mare pentru o lume atât de neliniștită în care trăim. Dumnezeu să îi lumineze văzduhurile și să îl așeze printre îngeri!”.

"Inima lui nu a mai rezistat să ducă durerea imensă produsă de pierderea mai întâi a tatălui, renumitul doctor Neagoe Valeriu, iar apoi la scurt timp a mamei, îndrăgita doctoriță Neagoe Carmen Mihaela". ”Înfricoșătoare și dureroasă această veste! Tinerii noștri, absolut merituoși, se duc... Traumele zdrobesc inimi și spulberă vieți tinere. Dumnezeu să-l odihnească în pace laolaltă cu îngerii Săi de lumină și să-i așeze sufletul lângă cei care l-au iubit!”, „Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai plecat prea devreme dintre noi alături de părinți! Drum lin printre stele, suflet blând!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Fereasca Dumnezeu!…Nu mi vine sa cred!….Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, „Condoleante!!! Nu pot sa cred!!!Pacat!!!Dumnezeu sa il odihneasca!”, „Dumnezeu sa îl odihnească în pace...Păcat..așa de tânăr ..”, „Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Pacat de tineretea lui! Pacat de parintii lui!”, „Ooff Doamne , ce păcat !! Dumnezeu sa l odihneasca in pace !!”, „Fara cuvinte!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace sufleteasca alaturi de parintii lui!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » "Inima lui nu a mai rezistat să ducă durerea imensă". Dan, un student eminent la Medicină, a murit după ce a făcut infarct. Tânărul își pierduse părinții rând pe rând