Antena Meniu Search
x

Trei adolescente aflate în plasament, căutate după ce au plecat de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Poliţiştii doljeni sunt în căutarea a trei adolescente, cu vârste de 14 şi 15 ani, care au plecat voluntar din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică Craiova, unde se aflau pentru un control medical. Tinerele nu s-au mai întors în centrul de plasament în care erau internate.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 21:56

Disparute
Cele trei adolescente, cu vârste de 14 şi 15 ani, au plecat voluntar din Spitalul de Neuropsihiatrie

La data de 9 februarie, ora 14:00, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dolj, cu privire la faptul că, minorele Cărămidar Sorina, de 15 ani, din localitatea Brateiu, județul Sibiu, Serdaru Beatrice, de 15 ani, din municipiul Craiova și Răducan Ioana Alexandra, de 14 ani, din comuna Poiana Mare, au plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică Craiova, unde erau însoțite pentru un control medical și nu au mai revenit în centrul de plasament aparținând D.G.A.S.P.C. Dolj, unde erau internate.

Semnalmente Cărămidaru Sorina

Înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii negri, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, lungă până la genunchi, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare neagră.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente Serdaru Beatrice

Înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul negru.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca de fâș, neagră, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare roz.

Semnalmente Răducan Ioana Alexandra

Înălţime 1,55 m, greutate 50 de kg, ochii verzi, părul negru, corpolență atletică.

În momentul plecării era îmbracată cu geaca subțire imitație de piele, bluză de culoare roz cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Trei adolescente aflate în plasament, căutate după ce au plecat de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova