Antena Meniu Search
x

Trei adolescenţi din Arad, cercetaţi de poliţişti, după ce au dus în pădure o fată să o violeze

Trei adolescenţi din Arad sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au dus în pădure o fată şi au violat-o. În prezent, tânăra are nevoie de asistenţă psihologică pentru a scăpa de traumă.

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 16:44

Trei adolescenţi din Arad, cercetaţi de poliţişti, după ce au dus în pădure o fată să o violeze
Trei adolescenţi din Arad, cercetaţi de poliţişti, după ce au dus în pădure o fată să o violeze - Profimedia

 Trei adolescenţi din judeţul Arad, cu vârste de 13, 17 şi 18 ani, ar fi dus în pădure o fată pentru a o viola, iar doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, în timp ce copila beneficiază de asistenţă psihologică pentru a trece peste traumă, relatează Agerpres.

Adolescenţii au ameninţat-o pe fată pentru a o convinge să întreţină relaţii sexuale cu ei

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, violul s-a petrecut la mijlocul lunii septembrie, în pădurea "Dealul Pleşa" din oraşul Sebiş.

În rechizitoriu se arată că băiatul de 13 ani şi cel de 17 ani au plănuit violul şi au dus-o pe fată în pădure, unde îi aştepta şi al treilea adolescent, cel de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

Procurorii au transmis, luni, că fata a fost constrânsă prin ameninţare pentru a întreţine raporturi sexuale cu cei doi băieţi de 17 şi 18 ani.

În timp ce băiatul de 13 nu va răspunde penal, ceilalţi doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetaţi pentru viol.

Victima este în atenţia asistenţilor sociali şi beneficiază de tratament psihologic pentru a depăşi trauma suferită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei adolescenţi din Arad, cercetaţi de poliţişti, după ce au dus în pădure o fată să o violeze