Antena Meniu Search
x

Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 17 ani

Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 17 ani. Tânărul s-a predat ulterior poliției și a fost dus la audieri.

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 21:46

Adolescenţi înjunghiaţi la Vaslui
Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 19 ani şi a dispărut - Captură video

Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 17 ani. Tânărul s-a predat ulterior poliției și a fost dus la audieri.

Atacul a avut loc miercuri după-amiază, pe Strada Traian, într-o zonă centrală din Vaslui. Deocamdată, nu este clar motivul pentru care adolescentul de 17 ani i-a înjunghiat pe ceilalți trei tineri.

Două dintre victime au vârsta de 15 ani, iar cea de-a treia 16 ani și sunt originare din localitățile Văleni, Ferești și Solești, din județul Vaslui. După ce au fost înjunghiați, adolescenții au luat-o la fugă pe stradă şi s-au prăbușit, plini de sânge, povestesc martorii. Trecătorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Cei trei adolescenți au fost transportaţi la spital, iar poliţiştii au împânzit zona pentru a-l căuta pe cuțitar, care a fugit. Numeroase forțe de ordine au venit și la locul incidentului, după cum arată primele imagini suprinse în zonă.

Pe acelaşi subiect

Victimele și atacatorul sunt de la același liceu

La scurt timp după incident, atacatorul care fugise s-a predat poliției. Tânărul de 17 ani a fost luat și dus la audieri.

Atât victimele, cât și atacatorul sunt elevi și învață la același liceu. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre o răfuială, care ar fi fost generată de un conflict mai vechi între cei 4 tineri.

- Acest articol a fost actualizat -

CORECȚIE: Am actualizat acest articol cu informație nouă despre incident, persoanele implicate și am adăugat faptul că autorul atacului a fost prins. Am adăugat și o corecție. În forma sa inițială, am transmis că vârsta atacatorului este de 19 ani, însă am modificat ulterior la 17 ani, vârsta corectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în stradă, la Vaslui. Atacatorul are 17 ani