Antena Meniu Search
x

Video Trei amenzi ar fi primit Diana Şoşoacă pentru participarea la protestul de sâmbătă, din centrul Capitalei

Pentru ei, legea nu e de AUR. Senatoarea Diana Şoşoacă a fost cap de afiş la protestul de sâmbătă, din Capitală, la care au participat peste 1000 de oameni. N-a purtat mască şi a instigat la nerespectarea restricţiilor. Deşi a fost dată afară din grupul AUR din cauza scandalurilor reptate, fostul coleg de partid, George Simion, îi calcă pe urme: s-a filmat într-o mină de uraniu în care accesul îi e, practic, interzis.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 19:22

Vezi și
  • Diana Şoşoacă a adunat amenzi de sute de milioane de lei vechi din cauza incidentelor provocate.
  • 1.000 de persoane au participat, sâmbătă, la un protest alături de Diana Şoşoacă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Diana Şoşoacă a adunat încă trei amenzi în portofoliu, după protestul de sâmbătă din Piaţa Victoriei la care a făcut atmosferă pe muzica celor de la Pink Floyd. Fosta membră a grupului AUR a fost sancţionată doar pentru că nu a purtat mască. Doar că încă nu a aflat.

Diana Şoşoacă, senator: Nu am primit nicio amendă. Îmi pare foarte rău să-i dezamăgesc pe toţi. Amenzile sunt neconstituţionale, nu au nicio bază legală, aşa că bineînţeles că le contest. Ei mă amendează pentru mască, eu le duc adeverinţa mea că sunt exceptată şi câştig procesele. Deci ce să-mi facă mie?

Florin Cîţu, premierul României: Sunt oameni care mă înjură, vor să protesteze, foarte bine, dar să o facă respectând legea, să poarte mască.

1.000 de persoane au participat la protestul cu Diana Şoşoacă din Piaţa Victoriei

Sâmbătă, Diana Şoşoacă a fost capul de afiş al protestului din Piaţa Victoriei, unde aproximativ 1.000 de oameni s-au strâns să critice măsurile de restricţie.

Diana Şoşoacă, senator: Vreau să văd cum România trăieşte în iubire şi unitate.

Diana Şoşoacă, senator: Astăzi am fost sunată din interiorul sistemului să mi se comunice că a fost o mare surpriză că s-au adunat atâtea zeci de mii de oameni. Tot sistemul este cutremurat.

Diana Şoşoacă a fost mereu în mijlocul mulţimii la ultimele evenimente importante. Printre altele, a forţat porţile Institutului Marius Nasta: "Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu de onoare că vei păţi ceea ce trebuie să păţească un om care se opune unui demnitar".

A vrut să intre şi la "Matei Balş" la puţin timp după incendiul devastator dintr-un pavilion COVID şi s-a îmbrăţişat cu rudele minerilor din Valea Jiului, când aceştia au intrat în greva foamei în subteran. 

Florin Cîţu, premierul României: Din păcate, avem și parlamentari care îndeamnă, instigă la nerespectarea legii.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: Doamna senator este campioană la amenzi, dar se pare că nu o interesează.

Diana Şoşoacă, senator: Pentru toţi deştepţii care spun că nu iau amenzi, cred că eu şi bărbatul meu am depăşit 200 de milioane de lei amenzi. Bineînţeles că nu le plătesc.

George Simion, liderul AUR, ar putea fi sancţionat pentru pătrundere într-o mină de uraniu

Dianei Şoşoacă îi face concurenţă neloială chiar un fost coleg de partid. George Simion, liderul AUR, a postat ieri un clip filmat în mina de uraniu de la Crucea, din Suceava, unde a coborât pentru a asculta nemulţumirile minerilor. Accesul în mină este strict interzis, zona fiind protejată şi considerată de interes naţional. 

George Simion, senator: L-am anunţat pe directorul minei că sunt acolo şi că intru să vorbesc cu cei blocaţi. Minerii m-au chemat şi m-au îndrumat, fiind singurul demnitar care a venit timp de cinci zile să-i vadă. Directorul nu a dorit să vină la faţa locului pentru că spunea că e obosit de pe drum.

Surse Observator spun că Simion nu avea aprobare pentru a intra în mină. Ministerul Energiei va face un raport şi va fi sesizat Parchetul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Trei amenzi ar fi primit Diana Şoşoacă pentru participarea la protestul de sâmbătă, din centrul Capitalei