Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei copii, accident înfiorător la ieşirea din Adjud după ce unul dintre ei a furat maşina familiei

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost răniți şi au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce unul dintre ei a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, în județul Vrancea, și a intrat într-un copac

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 09:33

Accidentul s-a produs în jurul orei 2.30, la ieșirea din municipiul Adjud spre Bacău. În urma impactului, cei trei copii au fost răniți și transportați la spital. 

"O victimă în vârstă de 16 ani, inconștientă, cu traumatism craniofacial, a fost preluată de către echipajul SAJ și transportată  CPU Adjud. A doua victimă, de 14 ani, conștientă, cu traumatism facial și membru inferior a fost transportată la CPU Adjud. A treia victimă, de 16 ani, cu politraumatism, a fost preluată de Smurd și transportată la CPU Adjud. Din Centrul de Primiri Urgențe  Adjud, toate victimele au fost preluate de către echipajele chipajele SAJ și transportate la Unitatea Primiri Urgențe Focșani", a transmis SAJ Vrancea.

Ce spune poliția despre accidentul din Vrancea

Doar cei trei adolescenți se aflau în mașină, semn că unul dintre ei conducea. 

Pe acelaşi subiect

"În cursul nopții, în jurul orei 02.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Onești.

Polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei, pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Agenții continuă cercetările într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trei copii, accident înfiorător la ieşirea din Adjud după ce unul dintre ei a furat maşina familiei