Antena Meniu Search
x

Trei elevi de 14 ani, găsiți drogați în curtea unei școli din Hunedoara

Trei elevi de doar 14 ani au fost găsiți drogați în curtea unei școli din Petroșani. Copiii au fost preluați de un echipaj medical și au ajuns la spitalul din oraș.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.01.2023, 18:00

Trei elevi de 14 ani, găsiți drogați în curtea unei școli din Hunedoara - Shutterstock

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, cazul fiind preluat de ofițerii DIICOT.

Ce spun polițiștii

Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în curtea unei unităţi de învăţământ din Petroşani se află trei minori care par a se afla sub influenţa unor substanţe psihotrope.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.

Cei trei au fost preluaţi de un echipaj medical și transportați la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, analizele medicale indicând, în cazul lor, posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., conform competențelor, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi a luării măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei elevi de 14 ani, găsiți drogați în curtea unei școli din Hunedoara